JERKSTORE

About This Project

Jerkstore er et aalborgensisk alt metal rock band, hvis oprindelse kan spores tilbage til 1995. Musikken kan beskrives som metallisk rock, hvor groove, bluesbaserede riffs og hooklines går hånd i hånd. Inspirationen hentes fra 70’ernes klasisske rock, 90’ernes alternative rock og den groovebaserede del af metalmusikken.

 

Jerkstore har udgivet i alt 6 album. Senest The Great Time Robbery mixet og mastret af Machine (Clutch, King Crimson, Lam of God) på det spanske selskab Art Gates Records worldwide i november 2019. Albummet udvider bandets lyd med brug af blandt andet sitar, harmonika og kvindelig baggrundsvokal samtidig med at fundamentet i den tunge rock fastholdes.

 

I 1998 var Jerkstore nr. 1 på democremen P3s liste over usignede bands. Det ledte til kontrakt med det københavnske selskab Mighty Music, rosende omtaler i BT, Jyllandsposten, Rockhard og Terrorizer samt koncerter med navne som Volbeat, Therapy?, Fleshgod Apocalyspe, Raunchy og Heaven Shall Burn. Det er blev til en del jobs i Danmark herunder optræden på Spot Festivalen i 2002. Samme år turende Jerkstore i England, hvor sangen The Road to Shangri-La fra bandets 2. album Hard Words Softly Spoken var på a-rotation på radiostationen Total Rock.

 

Links:

Facebook

Spotify

Youtube